freeedag

gud vad tiden går fort fattar inte att det redan är fredag men kul på ett sätt eftersom det är halloweeen och fest skare bli :D

hela veckan har i princip spenderas med älskling, gått på stan och bara mysigt :D har inte kunnat gjort så mycket annat eftersom varken min rygg eller mage har mått nå vidare. varken massage, spikmatta eller värmedyna har hjälp så vet inte vad det är, känner mej som 80 bast fan.
nog om det så har min dag spenderats med linda, gått på stan och shoppat lite och så. har inte träffat henne på ett tag nu känns det som så det var kul, så kom nyss hem och snart blir det idol with my family, tacopaj och massa annat gott, det kan ju inte bli bättre :D
och imorgon blir det fest med bästa, skapligt taggad än så länge :D


KISSES/L 


hos calleälskling

hej bloggen, jag och calle vaknade nyss, har inte sovit så mycket inatt för jag har haft sjukt ont i ryggen " hm undrar vad beror på" men endå är jag pigg, kan bero på att jag och älskling har tjockat godis och cola hela kvällen, SOCKERANFALL.  
finns inte så mycket att skriva om gårdagen förutom att calle hittade en del så nu vet jag nog vad jag ska köpa (Y) sen tjockade vi mcdonalds och sen blev det hem och kolla film. the proposal heter den, fett gullig film faktiskt.
idag vet jag inte vad vi ska göra, vi får väl se om älskling har bättre fantasi än vad jag har för nu ska iallafall jag spela guitar hero :D TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU



KISSSES/L

praktikplats

har nyss vart på coop forum och pratat med hon som tog emot praktikanter och vet ni vad? nu har jag praktikplats i 8v där, de kan ju inte bli bättre :D och hon som jag väl prata med var hur trevlig som helst så då blir nog skitbra :) så på måndag börjar jag vid 15.00 då hon ska ge mej kläder och sånt jag ska ha på mej och på tisdan väntar en kassautbildning som jag ska vara med på för jag ska nämligen sitta i kassan väldigt mycket, och sen även hålla på och plocka upp olika varor, som GODIS. stackars mej jag kommer aldrig klara mej utan godis nu när jag väl försöker xD

nu sitter jag hemma hos calle och segar, väntar på att han ska blir färdig sen ska vi dra in till stan och kolla saker tills han fyller 18 nu den 8 november :) stor pojk nu. får väl se om vi hittar nåt jag kan köpa med, blir ju inte så lätt att leta själv eftersom jag har så dålig fantasi.

ne nu ska jag kila, mer uppdatering kanske kommer senare :)

KISSES/L

one last chance

i några dagar har jag haft en väldigt jobbig känsla, något som inte ens går att beskriva. kärlek är verkligen inte så lätt som man tror, fast det har jag aldrig sagt iförsäg. nog om det, det löser sig. jag och mina dagar (y

nog om det så finns de inte så mycket att säga om lovet hitills har vart så sjukt trött så har inte gjort mycket alls. har dock jobbat en del, och fyfan vad jag har ont i ryggen döööör. imorgon ska jag till coop forum för att prata med någon där om praktikplats, jag är som sagt alltid ute i sista minuten men nu ska det nog förhoppningsvis kunna lösa sig. sen blir att träffa calle så får väl se vad vi hittar på, återstår väl att se antar jag. får se när jag uppdaterar nästa gång, bloggen är ju inte direkt de första man tänker på när det är lov. så nu ska jag draaaaaa.


miss my best friend



KISSES/L

värmland

Jag saknar min bästa Linda, och det är typ en vecka tills jag kommer hem.. känns som om det kommer ta en evighet! men på Fredag då ses vi och då kommer vi ha det galet roligt vill jag lov!
Idag har det inte hänt speciellt mycket, typ dagens höjdpunkt var att göra en pannkakstårta! haha!
sen har jag använt en schampoo och balsam drygt en månad, tänkte inte att jag skulle rekomendera det innan jag har provat det ett tag, och det är märket


Har ingen bild så det blev en bild på deras loga. Men det är verkligen as bra! bör ni prova!

Men nu ska jag träna, ska cykla i en timma!

KISSES/R


happyface

nu är det fredag vilket innebär höstlov :D ååh bra skola har vi ibland alltså, igår på idrotten hade vi uppvisning, som jag skrev om tidigare så lärde ju pernilla oss cheerlading, ganska kul faktiskt. efter det fick vi godis, chokladbollar och cola, lika så idag då vi lekte att de var jul och fick pepparkakor och julmust av andreas eftersom vi kommer ha höstlov, praktik i 2 månader och sen jullov. så ja eftersom det inte blir någon skola så kanske man inte kommer träffar vissa på ca 3 månader :|

igår efter skolan åkte jag hem till älskling och myste lite också, så underbar. och så blir det förhoppningsvis framöver också eftersom det är höstlov. så får se vad vi hittar på idag :) uppdatering kommer senare :*




haha får bli en liten bild på min goa linda ;D

KISSES/L

skooooooolan

dålig uppdatering från min sida igen, känner att jag varken orkar eller har tid med att uppdatera nu för tiden. har haft massa i skolan och andra saker så får se om jag fortsätter blogga. annars kanske jag nångång i livet skaffar mej en egen blogg x)

iallafall mina dagar har spenderats med älskling, kompisar och så har det såklart vart skola, gym och jobb. har haft 3 prov den här veckan och inte har man orken till att plugga heller.
idag har det iallafall inte vart min dag, vaknar på helt fel sida, helt fullt på bussen så jag får sitta brevid 4 småbarn som var helt nerskitade så nog var man skitig när man kom till skolan, men man kan ju endå inte få nog av såna där söta barn så. efter skolan ska jag och linda ta och köra ett kondition pass på 1 timme och sen bada och bubbla direkt efter, ska bli hur skönt som helst. och nu måste jag verkligen ta gymmet på allvar innan jag ser ut som en fet flodhäst. och nåt jag måste hitta är praktikplats, jag är ju så sjukt osmart så har inte haft tid eller ork till att leta praktikplats och för någon dag sen när jag väl fråga överallt så var det fullt ÖVERALLT! usch hamnar väl på en sopptipp eller nåt x) har inte mycket tid på mej heller eftersom vi har praktik i 8 veckor efter höstlovet som börjar nu på fredag, HELT UNDERBART :D

men nu ska jag fortsätta vara " aktiv" i skolan, haha. puuuuss :*


KISSES /L

galet trött alltså!

Blev en hel dag på salongen, 9 till 15.00 Idag fick jag fixa en dockmans hår haha!
Färga, styla osv! i brist på annat. han blev ju rätt så snygg om jag själv får säga, sånt hår borde alla ha! hehe. skoja! Imorgon ska jag beställa tid för färg/noppning för ögonbrynen och öven färga mina ögonfransar! nice! sen ska jag även klippa mig på torsdag och då äre även bara en vecka kvar tills jag åker hem, då kommer jag hem till ett helt nytt rum, träffa mamma,pappa,snö, och mina efterlängtade vänner! sen ska jag börja träna sten hårt!
Juste, pappa skickade en bild idag på sin armbåge, bruten antagligen, usch vad ont!


så jävla snygg, rawr ;) hahah

hans snygga profil, mjoww

Sen igår så kom mina kära kusiner till salongen, Marcus klippte sig och jag Fixade Elinas hår, eller jag krusade det bara, allstå finns ingen sötare unge än henne! min lilla älskling!
Hon kommer bli mig upp i dagen min lilla ängel. hehe!


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska somsagt upp vid 8 imorgon!
och mitt illa mående har gått över, guud vad vissa människor får en på äckligatankar!
Fattar ni vad äcklig jag tycker den här personen är? som får mig att verkligen må
illa! haha, nästan lite skrattretande!
Men, som sagt you don't face me hehe!

KISSES/R

Godmorgon

Har nyss fixat klart mig, det blev en knut mitt på huvudet och ingen mascara! Det blir alltså en mjukisdag idag!
Vet inte vad dagen består utav än att bara vara på praktiken.. är ju inte hemma så det blir ju inte att träffa några kompisar!
Igår valde jag tapeter till rummet, mamma ringde på morgonen och sa att dom skulle komma och tapetsera mitt rum, så när jag kommer hem är mitt rum som nytt ! hehe! synd för mamma som ska plocka ur hela mitt rum, skönt att jag inte är hemma!
Det kändes inte så frästande att gå upp idag, så jag låg och znooza(stavning) hehe en halv timme + att det är 6 minusgrader ute.. men nu måste jag ut i kylan och röra mig mot praktiken för jag börjar om 10 min!



KISSES/R

måndag!

Dagen har bara varit bra, har inte gjort så mycket har vart på praktiken och fick göra massa skoj!
Jag fick ett ''huvud'' som jag fick färga, slinga osv. det var as kul! ;D så i veckan ska jag klippa mig, men hur vet jag inte.. har så slitet hår så det måste bort! Vill färga det också.. men ah jag vettefan!


har lite att berätta men det tar jag imorgon! för nu ska jag faktiskt sova!

KISSES/R

Godkväll!

Bilresan på förmiddagen gick bara bra, dock lite seg för att det är ju ett antal mil!
Har inte gjort nånting speciellt, tagit det lugnt bara osv! det är det söndagar är till för eller hur?

Men jag tänkte lägga upp lite bilder från ifredags när vi var hemma hos mig o fixade oss lite innan vi drog vidare in till örebro och festade!


Snyggisen Bnar <3



Älskling & jag(ignorera)


Älskling och Ledsna mig? haha ser as ledsen ut, men nej (;


Bnar min lilla sötnos


-


Shanell älskling<3


Den här bilden på mig och shaee får avsluta, hehe. fan har ingen bild
på Rochka! om jag inte ska klippa ut henne ur en annan bild så man bara
ser anstiktet, men då kommer hon inte bli glad!

Men nu ska jag sova, för ska upp vid 8a imorgon bitti! :|


KISSES/R

förlåtförlåt

Jag har verkligen inte hunnit bloggat i helgen, har vart lite fullt upp! Fest, packning osv! Men har bilder jag lägger upp senare!
Idag, typ om en halv timme drar jag! resväskan är klar, men det känns verkligen som om jag har glömt nånting, hatar verkligen den känslan! inte kul o vara borta från något viktigt i 11 dar eller hur?
11 jävla dagar, hur ska jag klara mig? hehe. Men nej nu hinner jag inte blogga nå mer, men hoppas ni har det bra.


Hade en liten hund som ville att jag skulle packa ner henne också! Hon klarar sig ju inte utan mig och inte jag utan henne! lilla snö :(



KISSES/R

för trööööött

sitter i skolan nu, kom hit för ca 45min. har nog aldrig vart så trött i skolan om jag får säga det själv, somnar vilken sekund som helst. älskling sov ju hos mej igår, tog det bara lugnt i det tråkiga vädret och de är ju inte bättre väder idag. idag när vi skulle till bussen så regna det, de här höstvädret kan ta sig.
nog om det så har vi våran gulliga lärare som ska bjuda oss på fika, muuums på det. vad som händer ikäll får vi helt enkelt se, om det är sånt här väder så är jag inte taggad för nånting :o

KISSES/L

regn....

Godmorgon!

HATA vädret!!


klockan är 8.20 och jag fattar inte själv att jag är vaken och står i en butik? helt sjukt ! hehe!
Men idag är det min sista dag, både skönt och dåligt, menar jag har det så jävla roligt fast att gå upp på mornarna är ju inte så roligt... rätt så svårt att komma upp också!
Idag vet jag inte riktigt helt säkert vad som händer, skulle till mberg med tessan och josse men som sagt jag slutar halv 5.. så vi får se hur det blir med det.. Jag måste iallafall hitta på något roligt! så shaee och linda, kom på något nu ! ;) hehe ! Idag är sofie sjuk också, mindre kul! hon gör ju mina dagar, så idag är det mycket arbete när det bara är jag och janne! men det fixar sig! Och på söndag åker jag, inte långt kvar nu!


dags att jobba, hejdå ;*


KISSES/R

i skolan

hahaa sitter på idrotten nu, pernilla lär oss cheerlading som vi ska visa upp nästa idrottslektion, bra roligt måste jag säga xD efter det blir det att äta på  nåt nytt matställe som linda sa sen hem till älskling och därefter hem till mej och sova och mysa. nu måste jag vi fortsätta,  så byyyyyyye :D 


KISSES/L

Godmorgon

Hej och godmorgon!

Sitter på Praktiken nu, och börjar bli lite smått hungrig. hehe! men om två timmar äre lunch och det ska bli gott!

Passade på att sätta mig här medans det är rätt så lugnt här i butiken!

Måste kila, tjoohejs!

it was a looong time ago!

Hej, det var ett bra tag sen jag skrev här, men har haft bloggtorka så inte så mycket mer med det! men tur har linda hållt er uppdaterade! Men nu ska det bli som vanligt igen, massa inlägg från mig! woho!
Iallafall så har jag praktik nu, det går bara bra, skrattar typ igenom dagarna så det är as kul!
Dagen såg ut såhär iallfall :  Började med att jag försov mig, (skulleuppklockan6menblev7) fattar inte själv hur jag orkar men iallafall, sen när jag hade gjort mig ordning för att ta bussen in till stan så ringer dom från tandläkarn och säger att min tid har blivit flyttad till halv 11 istället för halv 4. då ringde jag och sa det till pappa så då sa han att jag kunde vara hemma idag. så jävla sköönt så då gick jag och sov i några timmar innan tanläkarn!Hos tandläkaren gick det bara bra, det var jag som ringde dit igår och bad om att få komma dit för det kändes som om jag hade ett hål i en tand, men dom sa att mina tänder var helt felfria! Sen så mötte jag upp petra medans hon väntade på bussen, sen drog jag hem sen kom Lindababy och vi har bara mysit under kvällen.(sprang dock ner och sola en snabbis) hehe! kan ju inte vara blek hallå?:o haha!!





Men iallafall, så har jag och Linda ett nytt ämne vi ska börja prata om! och det är Falskhet!

Hm.. Linda Började några inlägg under! så jag tänkte att jag skulle börja nu!

- Viste du att dom höll på?
- Nej?
- Okej, ja det är ju sjuk dålig.
- Ja det är fittigt, men jag orkar inte bry mig för båda är idioter!
- Ja, herregud!

Hur kan man sitta och snacka skit om en kompis till en annan och sedan gå till den andra personen och snacka skit om den andra. Och även sitta och ''PUSHA'' på den att träffa personen när hon VET hur han är? vet inte vem det är falskt emot? båda I guess, dels för att hon snackar skit om den personen till MIG sen för att hon gick till den andra personen. Varför liksom utsätta sin ''bästa'' kompis för samma sak, när HON vet hur han är! vad är problemet liksom? jaja whatever, It's up to you (;



Och gumman, inte mitt fel att folk står på min sida och kollar snett på dig! det är bara att ta det!

KISSES/R

i just love you so

kom nyss hem från becca, har vart mys. bara tagit det lugnt och pratat. nåt som kom upp igen var ayia napa resan som vi tjatat om en del här i bloggen, shaee och marre nu får ni ta och tagga för nu måste vi ta och beställa snart. det skulle helt klart vara guld om det blev av! 
imorgon kommer min älskling och sover här, och gud vad jag längtar. ska bli så mysit så :D blir väl tjocka oss framför tv som vanligt, haha. mammas pojkar är ju imorgon så. vad som händer i helgen vet jag inte än, men becca och jag har planerat att festa eller nåt liknande, vet ju några stycken nu så det är väl bara att tagga i guess. eftersom becca åker iväg på söndag i 11 dagar, I gonna miss you. finns väl inte så mycket mer att skriva just nu, men om någon har någon idé vad man kan köpa till sin kille på sin 18-års dag så skulle det va skitgulligt om ni skrev. PUUUUUSS!

KISSES/L


Onsdag

har inte kunnat blogga nånting för att har haft fullt upp med att vara med min älskling, 4 underbara dagar har det vart :) i måndags var vi ju som sagt och shoppade, var inte direkt min dag direkt. skolan var sjukt onödig, vi missade bussen, de regnade och jag hade ont i magen. ja det kändes helt enkelt som allt var emot mej så var ju inte direkt på världens bästa humör. föörlåt bby. vi fick både med oss skor iallafall, och jag är nöjd och det är nog älskling med skulle jag tro :) sen blev det hem och mysa. på tisdan så blev det ingen skola för mej så jag låg och sov medans älskling va i skolan sen kom han och myste med mej precis när jag vaknade. sen blev det film och tjocka sig med godis. och sen lite pinsamma saker också.
nu har vi vart uf och det känns som vi inte kommer nån vart än, men ska iallafall hem till becca efter skolan, har saknat henne så det ska bli skönt. sen får vi väl se vad vi gör :)
   

 
KISSES/L


ny vecka, nya tag

att vakna på morgonen är nog bland det jobbigaste som finns, var tvungen att gå upp kl 6 imorse för att hinna med den tidiga bussen som jag alltid missar, och snacka om att jag är död nu. endå har jag vart hemma i en vecka och vart liggandes sjuk och vart utvilad men det känns inte ett dugg nu kan jag lova. förövrigt känns den här dagar sjukt onödig. först psykologi som man inte gjorde nånting på och sen har vi svenska nu men den var tydligen frivillig så nu ska jag sitta här och vänta till kl halv 4 då älskling ska komma in till stan och shoppa lite med mej, bara 4 timmar kvar, SUCK! :|
och som vanligt så har helgen vart sjuk underbar med älskling, goowis!

nu ska jag försöka göra nå vettigt på svenskan, så hej då sålänge :*


   
KISSES/L


Idol 2009

alltså någon mer än jag som tycker tove är nå grymt bra?  nån som kommer få min röst iallafall :D erika och rabih har också vart bland mina favoriter men idag var han inte bra alls :/ har vart hemma hos pappa och tjockat mej hela kvällen och så blire förmodligen imorgon med men då kommer älskling hit också, åååh vad jag längtar :D kanske hörs senare för nu ska jag kolla idol röstningen :**


KISSES/L

Mammas pojkar

haha någon som såg det på tv för ca 2 timmar sen?
dom har ju haft såna här program fast på engelska förut men sjukt kul att det kommit på svenska med svenska deltagare, något som man bara måste följa om man gillar skvaller, tjejer/bitchar och jobbiga mammor som gör allt för att inte deras pojkar väljer fel tjej :D



hittade ingen bra bild men här är en av de 3 killarna som är med och hans mamma. ¨


KISSES/L




sjuuuk, börjar bli en vana

oj, dålig uppdatering eller vad, sorry..
men vad ska man göra när det inte finns nåt intressant att skriva? jag har i princip vart hemma och vart sjuk i en vecka nu, alltså sen förra fredagen och det har vart så sjukt jävla tråkigt. och för första gången saknar jag skolan nå grymt. imorgon blir de nog inte heller nån skola är fortfarande lite halvhängig men på måndag är jag tillbaks igen. konstigt nog har jag iallafall fått mycket gjort av alla inlämningsuppgifter när jag vart hemma, märks verkligen att jag pluggar bättre när jag är hemma. finns inte så mycket mer att skriva mer än jag måste träffa älskling i helgen, DET ÄR ETT MÅSTE! så ja, mer uppdatering kommer väl om jag har nå roligare att berätta än de här onödiga inlägget :) PUUSS!

  

saknar mina beejbs i skolan <3


KISSES/L



Real love

         

2 underbara månader med älskling idag, och fler kommer det bli.
jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går Calle Pettersson! <3

godmorgon typ

går dagen var hur underbar som helst, började med att carol kom hit och umgicks lite, fixade mitt hår och vi satt bara o prata, sen åkte jag in till örebro för att träffa tjejorna, åkte hem till kajsa. Eftersom att alla var hungriga så började vi med maten på en gång, och fyfan vad mätta vi blev, och + det blev de godis, och chips hahah ibland får man allt una sig, men imorgon ska jag o mamma börja träna och äta nyttigare så slut på skitmat nu!! :D
men iallafall, eftermaten blev de att vi kollade på film, en thriller och mitt under filmen blev det strömavbrott, allt släktes i hela huset och fyhelvete vad jag blev rädd, jag hoppade upp i josses knä och dom bara skratta åt mig! höll för ögonen ända tills ljuset kom tillbaks! hahah. Vi har tagit massa flumkort, men jag laddar upp dom senare!

KISSES/R

00.47

Hemma nu, en lugn fredag. sköönT! Tänker inte säga mycket mer. förutom att jag ska sova nu, jag är galet trött..
så vi hörs imorgon!


wanna wake up in a dream


fladermus?snö?mördarhund? listan fortsätter..

Nu tar jag med mig min lilla fladermus och åker till linda!



kolla så sööt hon är, min lilla mördarhund (harmångasmeknamntillhenne) fast hon heter ju Snö.

KISSES/R


update

Började 10.45 med att vi skulle ta skolfotografering, men min buss var framme redan vid 10 så jag han gå in och lämna tillbaks tröjan och köpa en as härlig halsduk! Tjock och varm, väldigt passande eftersom att kylan verkligen är på väg! kallt kan de vara, men fan inte snö alltså! Så det som har hänt idag var i princip de!
Och nu har jag inte skola på 4 veckor! har ju dock APU som är väldigt mycket najsigare än skolan! ska först vara i örebro två veckor, men sen v 43 åker jag bort härifrån och har APU där i en vecka sen stannar jag där i några dagar efter det också! så jag är borta från den här hålan i 11 dagar! sen äre ju looov! alltså hur skönt är inte de?!
Senare ikväll blir det att åka hem till linda och umgås, ta det lugnt känns som ett bra alternativ faktiskt! är så galet trött, orkar verkligen inte göra någonting! Idag ringde Jennifer mig också, fy vad jag saknar dig! det var jätte skönt att höra din röst och att allt var bra, men det som var mindre bra är att det redan är snö i kiruna.. herreguuud, fast dock var hon glad för de så man får väl se det positivt så! men bara in den kommer snart hit, då kräks jag!

 

KISSES/R


I never gonna leave your side

igår var jag med älskling och även i tisdags och lika underbara dagar som vanligt. eftersom de var så sjukt kallt och jag inte mådde nå vidare bra så blev det bara mys framför idol och andra program, men det är ju bland det mysigaste som finns endå så, iallafall när man har världens mysigaste pojkvän. nog om det så mår jag inge vidare bra idag heller så bestämde mej för att vara hemma imorse, men kanske var bäst så eftersom vi skulle ta skolkort idag och att man alltid blir så sjukt ful. i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, vill ju defentivt festa men om jag fortsätter må såhär så blire nog inget. På söndag har jag och älskling 2 månader iallafall, men många fler blir det :) uppdaterar senare vad som händer ikväll för nu ska jag lägga mej framför tv:n.



KISSES/L

Torsdag

Sitter i skolan, har nyss haft prov i företag och service har ingen aning om hur gick, det visar sig helt enkelt. dock har jag ju inte vart med på en enda lektion så ja x) igår var vi ju iallafall och shoppade som becca skrev, fick med mej hem ett par jeans, t-shirt, fondation och en stickad tröja iallafall, får se om jag köper något snart. och för första gången på hela terminen kom jag i tid till skolan idag, haha känner mej så duktig. OCH FYFAN VAD KALLT DET ÄR UTE! vinterjackan lär ju åka på snart. menmen, nu har vi snart idrott och efter det blir det hem till älskling och mysa <3



KISSES/ L

RSS 2.0