stttaaaaaan

Idag blev det att shoppa hela dagen med Linda, vi gick ingefär 6 timmar och ja jag hade galet ont i fötterna. gick som sagt i klackar!
vi åkte först ut till Marieberg och kollade runt, och gick i olika affärer, vi hittade en hel del men vi köpte inte så väldigt mycket! Det jag fick med mig hem var ett par gråajeans, assnygga på, en rosa t-shirt (inpulsköp) men den ska jag lämna tillbaka imorgon, sen köpte jag lite underkläder! Sen åt vi på resturang torget där vi delade på en pizza, sen när vi var mätta så ser vi att det ligger ett hårstrå i min pizzabit som var kvar och då gick på därifrån på en gång, blää! alltså det förstör verkligen aptiten. Sen åkte vi in till stan för att kolla där också, jag föredrar faktiskt stan före marieberg!




Dåligbild, men vist börjar jag få längre håår?! :D fast det
är fortfarande kort, jävla skit!


Jaja, nog om det. vad händer imorgon då? för min del blir det skolan, i skolan har jag geografi redovisning med brudarna, vi ska prata om Rwanda, sen efter det har jag muntligt förhör i matte (detärbaraförattjagärsåbra)
Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer.. men nu ska jag iallfall bädda ner mig i sängen, min säng har blivit så otroligt skön så tyvärr datorn frästar mig inte att sitta uppe! Det kanske är för att jag har fått nya kuddar jag sover så skönt?

KISSES/R

måndag

var på hjalmar bergman teatern idag och kollade på kick off, alltså om uf nu när vi själva ska vara med och göra ett eget projekt. man lärde sig faktiskt en hel del, och vi har några idéer. men som sagt så blev det lite lång tråkigt så jag och linda drog runt 3 och gymmade. ojoj, det märks verkligen att de är måndag och att man är trött. sjukt segt var det, men vi höll på ett bra tag iallafall, sjukt skönt efter iallafall. hem och tog det lugnt och kollade på idol, och sen svenska hollywoodfruar, haha ja vad ska man säga, märks gott och väl att dom är blondiner rakt igen xD och så kom jag nyss upp från badet också, BRA HÄRLIGT! men nu blev jag nå grymt seg och trött så snart blir det nog natti för mej. imorgon blir det och träffa calle, något som verkligen behövs så kanske inte blir så mycket uppdatering från min sida, ni får helt enkelt kika in och kolla. 

Godnatt sötnosar :)




KISSES/L 


ojoj

Jag har gjort det lite mysigt, jag ligger i sängen med datorn i knät, kollar på tv, det är ner släkt har bara några ljus tända som doftar vanilj och jag hör även hur regnet sprakar på fönsterkarmen, ibland äre bra mysigt med höst eller hur! Men nånting fattas, ååh VARM oboy! en perfekt kväll!
Har inte skrivit i bloggen på hm.. ETT bra tag, men har helt enkelt haft bloggtorka men nu känner jag för att skriva igen, so BE HAPPY! 
Kan inte skriva allt jag har gjort under dagarna jag inte har bloggat, men igår var jag på Marieberg och Ikea, Fick en hel del saker av mamma tack! nu vet ni att jag lever och mår allmänt bra! så jag kanske skriver något senare innan jag lägger mig!


KISSES/R


no more tears

fyfan, den här jävla helgen har vart rent åt helvete, ja det blev ju inte direkt som planerat med nånting. från det ena till det andra. och nej, jag tänker inte ta upp nåt av det heller, vi kan väl bara ta och glömma den här helgen tack. nu är jag iallafall  blond igen, ett + till det iallafall. imorgon är det en ny skolvecka framöver iallafall, nya tag. gymma, gymma, gymma är nåt jag ska göra, och shoppa med becca. något underbart. och nästa helg blir det en hel helg med bara festande, någon som är på? jag måste verkligen festa. så det var väl allt för mej, ska ta och glo lite framför tv nu, heejs! :*


KISSES /L

...

I worked so hard, to get where I am, so tell me why I feel this way?
Cause everywhere I go, people don't know, that I'm about to go crazy
I pushed so hard, like everyday to really give a damn, what they say
I'm a keep my head up, I'm a make it to the top, now tell me who will ride for me?


Fredag

VÄRLDENS SÄMSTA DAG, MER BEHÖVER JAG INTE SÄGA, MEN KAN VARA GULLIG OCH TA DE LITE KORTFATTAD.

becca och jag kom till linde vid typ halv 3? efter det blev det att kolla hårfärger men vi gick och fick råd av camilla " hårfrisör" för att vi tog fel hårfärger några antal ggr och när vi väl tog rätt så gick vi hem till becca och skulle börja med mitt hår och så kom ewe också. och ja vad kan man säga? mitt hår blev GRÅTT! fyfan tillslut kunde jag inte ens hålla mej från tårarna, helt sjukt vad jag blev missnöjd. så fick ringa mamma som fick komma med blonderingsmedel så nyss blev jag klar. har hållt på från 17.00 och klockan är 23.00 men nu är jag typ blond igen som tur är. det var nog meningen att jag skulle vara blond, och kommer aldrig mer färga håret, första och SISTA! blooondie, det är så det ska vara. men tack till ewe och beckis iallafall <3.
så nu sitter jag här med becca och rochin och drygar, är för trött så får se om jag somnar snart :o sover iallafall här i natt och imorgon blir det att träffa älskling <3 äntligen.

Godnatt :*

KISSES/L

heeeeeeeelg :D

ååh nu är jag äntligen klar med alla jävla uppgifter i rättkunskapen, tog tid kan jag lova men så värt att inte ha nåt kvar, hållt på från halv 9 till nu? :o kill me. helg och tacos till lunch, det kan ju inte bli bättre :D muums
hörs sen, pusssssssis :*

KISSES/L

Torsdag

finns inte så mycket att säga om idag, var meningen att jag skulle vara duktig att gå till skolan idag men så blev det ju inte riktigt. vaknade kl halv 7 imorse av världens huvudvärk och sjukt illa mådde jag också, som tur är så känner jag mig lite bättre nu iallafall för i morgon måste jag defenetivt gå till skolan. För imorgon efter skolan ska jag ta och leta efter ett par jeans hade jag tänkt sen köpa hårfärg med becca. om vi hinner ska vi förbi resebyrån också,  vi ska ju nämnligen till ayia napa nästa sommar, de är sjukt vad jag längtar, helt UNDERBART! har kollat på några ställen men känns bättre och gå och prata med någon som verkligen vet, så får vi det klart :D efter det kommer ewe och färgar håret på mig, börjar faktiskt bli lite nervös har ju liksom vart blond hela livet och kommer alltid se mig som en också xD menmen får väl helt enkelt se hur det blir, lägger förmodligen upp bild på mitt hår imorgon om det inte ser förjävligt ut.  efter det blir det iallafall en mysig hemmakväll med becca och en massa gott såklart ;) muuums.


KISSES/L





Onsdag

måste säga att datorn har vart helt cp så det inlägget som är nedanför skulle ha kommit in i måndags men kom in nu, sjukt irriterande så därför de inte blivit nåt bloggande heller.
vi var iallafall nyss på ett museum om tecknade serietidningar, ganska ointressant om jag får säga det själv, och när man har linda brevid sig är det inte lätt att hålla sig för skratt heller. anledningen till varför vi var på museum var för att vi skulle leka turister, eftersom lektionen jag har nu är turism, så nu ska jag ta och skriva om någon ny reseort också. träffade älskling en sväng på stan som ska ta och klippa sig nu, var med han hela dagen igår också, den sötnosen <3

på fredag ska ewe färga mitt håret, " linda goes mörkblond/brunett" vet inte om jag vågar men har tjatat om att färga håret i ett år nu så känns som de är dags eftersom jag vart blond hela livet. kan ta och visa 2 bilder på hur jag hade tänkt mej.



den första bilden ska jag ha i hela håret.
den färgen som är på den andra bilden ska jag ha massa slingor med.
hoppas verkligen att det blir bra ;D

KISSES/L


go helg :)

helgen har vart go, har ju skrivit lite på förra inlägget vad min helg bestog av.
det var ju som sagt fest i lördags, det blev inte direkt som planerat eftersom festen spårade vid 10?! men man kunde väl inte förvänta sig så mycket mer så många som var där så. menmen, det var kul endå. drog ner senare till tivolit med becca, marre, johanna och jocke. linda och dom försvann, like always dom fyllona xD och sen  drog vi vidare till folkan som vi skulle försöka smtta in på, haha johanna drar in i förväg och ser att det är 3 pers där inne? hahaaha linde är ju bra skrattretande måste jag säga. så becca och jag var så hungriga så vi tjockade oss på papas dinner istället. sen blev det att dra till henne och sova senare, myssi. 
på söndagen blev det att sova halva dagen, det är väl det söndagar är till för? iallafall för mej. sen har det väl inte hänt så mycket mer.

nu sitter jag på svenskan och är dö hungrig, vi har lunch om en halvtimme som tur är. har bara lust att dra hem, hur trött som helst och det blir ju inte bättre av att det är kallt vart man än är. men nu ska jag inte klaga, ska ta och dra till gymmet med linda sen så det ska bli skönt sen får vi se vad som händer efter det. 

här är några bilder innan vi drog till festen.. 




    KISSES/L


lindemarken

Oj dålig uppdatering från oss ser jag, sorry :)

Ska väl ta och berätta lite kortfattat vad som hände igår i alla fall. Det var ju som sagt lindemarken här i Lindesberg i går så Calle Becca, Mustafa och Marre kom till mej en sväng innan vi drog ner och kollade lite. Det var småbarn överallt, haha? Vart var alla? Så vi bestämde oss snabbt för att sätta oss och tjocka oss på kebabhuset i stället. Efter det kom Shaee och Lanya en sväng och vi gick ner till tivolit. Så tråkigt att det ska vara samma gamla karuseller varje år, även fast jag inte åker speciellt mycket så är det för drygt att dom inte kan variera sig lite. Tänkte ju köpa lite marknadsgodis i alla fall, det är ju helt klart de bästa med hela marknaden. Tyvärr var stånden stänga när vi kom ner men som tur var hade mamma köpt lite när jag och Calle kom hem som tur var. det var väl typ det som hände den kvällen, var hos Mustafa en stund också, för söt lillebror alltså.

Idag blir det att festa med mina bejbs,  efterlängtat att vara med alla igen, helt underbart. mina snyggisar från örebro kommer iallafall med halv 7 bussen och gör linde farligt. HAHA. En annan fråga är ju hur alla ska få plats i min säng i natt, tur att jag har stor säng :O
Så snart blir det att hoppa in i duschen och fixa sig lite, kanske hörs senare! (D)

 Jag älskar dej calle! <3


gammal festbild på mej och maaandis, raauwr :*


KISSES/L


lindas place

Hej alla sötnosar, klockan är 10 och jag är pigg? rekordbra. är verkligen så sjukt flummig så det går bara inte att somna om. elina och linda ligger och snarkar brevid så är väl ingen ide att väcka dom haha. orkade som sagt inte gå till skolan idag heller, skärpning jag vet!
Hann inte blogga igår så passar på att göra det nu. igår var jag i skolan, vi håller bland annat på med UF nu och har hittat på lite olika idéer så det är faktiskt ganska kul. efter skolan tog vi lite kort som jag ska ta och dela med mej av och sen vidare till gymmet. Det var helt okej, inte allt för jobbigt så får väl se hur det går i fortsättningen, elina hade en provomgång också så får väl se om hon börjar hon med :D efter det drog vi vidare till solariumet där linda och elina skulle sola, orkade verkligen inte + att alla va dö hungriga, har nog aldrig vart så hungrig i hela mitt liv så vi drog direkt hem till linda efter det sen gjorde vi i ordning pasta sallad och kladdkaka, åh fyfan vad gott det var. jag och calle har egentligen godisförbud + att jag ska ha kladdkaksförbud för att jag älskar det så mycket, förbudet höll ju inte så länge så börjar nästa vecka x) förlåt älskling (aa
I allafall efter vi hade tjockat oss ett bra tag blev det idol, lika bra som alltid sen blev det mys tills vi somnade. fyfan har nog aldrig skrattat så mycket på länge, slutade med att linda inte orkade med oss och la sig på golvet. hahaha love you girls.
idag blir det bara att ta det lugnt här en stund sen ska jag dra mej vidare till älskling ett tag <3

 
 






KISSES/L


Dagen

Efter vi vart i biblioteket fick vi för oss att dra upp till vår gamla skola och hälsa på våra gamla lärare.. dom vart jätte glada att se oss och tyckte det var jätte kul! Satt nog och prata med Pinnen 40 minuter, Bästa läraren alltså!
Efter det gick vi och åt maaaaat, fy vad hungriga vi var, så det satt fint med en kebabtalrik, haha mumms!
Sen drog mustafa hem och jag hem, sen Ringer underbara Evelina så vi träffades och prata, kolla idol och hade det bara allmänt mysigt och bäst! Hon åt krossadananas och jag drack saftsoppa, haha hur gott är inte det på en skala? Love u säger jag bara! Sen när jag var påväg hem mötte Elin och Josse mig så vi tog sällskap hem, sen när vi var precis vid min gata så hör man hur en kattmjaoowar så står det en tjej på andra sidan av där katten var ( på taket )  och frågade om vi viste vems katt det var och om vi kunde få ner den?.. vi viste inte vems katt det var.. men eftersom att jag är så himla smidig så kom jag upp på de där jävla taket, hoppa typ först upp på en jävla dragkära? heter det så? lät fel men ajja. så när jag väl hade fått ner katten så var den as mysig.. men GUD så smal... klockan var ändå runt halv 11 .. inga fönster öppna så den kunde ha hoppat ur eller nåt. tjejen ringde runt till folk som hon kände i huset, ingenviste vems katten var? Men Elin tog hem henne hem till sig snäll som hon är så ska vi gå till polisen imorn,om inte elin blir förkär i henne Man kan ju inte lämna en kattungen själv mitt i stan, Vi döpte henne till Silla också, sjukt söt! Sen nu ligger jag här... blir nog att jag drar till skolan imorn, måår faktiskt bra nu, har ju sovmorgon så det är rätt lugnt!  Men ni får ha det så bra och sov gott!

En till bild från fotograferingen,



KISSES/R

sjuk igen?

idag har jag vart hemma hela dagen tråkigt nog, vaknade av världens huvudvärk vilket inte var nå vidare så dagen blev ju inte direkt som planerat. jag hoppas iallafall jag mår bättre tills imorgon så jag kan försöka dra mej till skolan, börjar dock så sent som 12.20 så bra skönt är de. efter skolan ska jag,linda och elina ta oss till gymmet och gymma och sen förmodligen sola, kan det bli bättre?. sen blir det hem till linda och sova där och ha det mys med mina smulor all night :D finns inte så mycket mer att skriva just nu, ska ta och städa upp i mitt rum som ser ut som ett helvete med alla kläder på golvet så,  see yaah! :*



KISSES/L

biblioteket

Sitter i biblioteket med Mustafa, skulle igentligen plugga historia! tog fram ett antal böcker men det gick inte så bra, vi kom på att vi var hungriga så vi drar och äter KEBAB! ahahahha har typ ätit 4 alvedoner så känner mig rätt så glad haha, tjaråååå





KISSES/R

Godmorgon

Skrev inget igår,hade sån jävla huvudvärk så ni anar inte.. Men iallafall så åkte jag in till stan för att träffa tessan och ta en fika med henne även att mitt huvud dunkade som fan, men det var ändå skönt att träffa henne, har ju inte sett på hur länge som helst, så vi satt bara o prata! Och direkt när jag kom hem tog jag alvedon och slängde mig på sängen och sov 2 timmar.. Det var iprincip min dag.. Och idag skulle jag egentligen behöva åka in, men det orkar jag verkligen inte, jävla skit kan inte huvudvärken bara försvinna......åh blir så trött.
Fast jag måste göra en väldigt ansträngande sak idag.. ska till biblioteket, måste börja skriva på min uppsats även att inte huvet hänger med... Ska dock vara där om några timmar så jag lägger mig och sover igen!

Juste, jag kollade på 17 again igår, den var faktiskt bra, och rolig, fick sig några skratt iallfall. och han är ju inte lite snygg heller.. typiskt tjejfilm!

 

KISSES/R


hemma

kom nyss hem från calle, har bara tagit det lugnt och kollat film, mys <3 tänkte lägga mej och kolla på idol nydligen men såg att det inte var något, trodde det var från måndag- fredag? :O får väl bli nåt annat tråkigt då.. imorgon slutar vi iallafall 1 som tur är så efter det blir det till gymmet med linda som tyvärr inte blev av idag bland annat pågrund av jag inte känt mej speciellt bra. så imorgon börjas det igen, ska faktiskt bli grymt skönt att börja träna igen. ska ta och försöka hinna ringa till porpak också och höra om det blir något helgjobb för mej och becca framöver, det återstår att se. finns inte mycket mer att skriva just nu, kanske blir uppdatering senare :)


KISSES/L

skolan...

Hej sötnosar :)

sitter i skolan på svenskan och är en aning trött även fast jag sovit från halv 10 till 8 imorse, snacka om att jag var trött. mamma var på sånhär spågrejs igår och de stämde in jäkligt bra förutom de sista hon sa då.
" ja, din dotter är väldigt trött och slö och orkar ingenting även fast skolan nyss börjat, hon går sin egen väg och skiter i vad andra säger. hon har fint ansikte och kommer bli fotomodell.   HAHAAHAHA
nog om det, slutar iallafall vid 3 idag så efter det blir det förhoppningsvis hem till bejbi, orkar inte gymma idag, känner mej sjukt hängig. menmen nu har vi rast, hörs senare


KISSES/L


Old, but good and true

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing


KISSES/R

Män som hatar kvinnor

Precis kollat klart på Män Som Hatar Kvinnor  sjukt bra film. verkligen se värd!
Jag kopplar filmen med tessans, mitt och josses ''lilla'' projekt som vi håller på med/ är med i, jag förklarar mer sen när allt är klart, som kan ta ett bra tag till..för det är inte bara vi som är ehm, inblandade eller vad man ska säga, men det är verkligen värt att vänta. Det är en sån sjukt bra grej, fast ändå obehaglig man kan inte riktigt sätta ord för det, men kan ge er en ledtråd '' Bakom rubrikerna  ''mer än så får ni inte veta! rätt så spännande va? helt klart! har ni någon aning om vad det kan vara? / handlar om?





KISSES/R

Gårdagen var ...

Gårdagen var hur bra som helst, Var med släkten hela dagen och gratta mormor som fyllde 60!
Av oss barnbarn fick hon ett silverarmband med en länk på, där det stod kärlek, och på baksidan stod det barnbarnen! hon vart verkligen hur glad som helst!
idag har det inte hänt så värst mycket förutom att jag träffade min underbara Linda som det känns evigheter sen sist.. vi får bättra oss på den fronten!
tyvärr så är jag inte helt frisk än.. så blir nog att vara hemma imorgon med..Förstår inte vad det är för fel, har haft ont i huvudet snart i en veckas tid.. inte roligt!
Snart blir det att kolla film med barndomsvännen, män som hatar kvinnor! Godis och coola på det.. bättre än så kan det inte bli!

Bilder från igår!

Världens bästa mormor 60 år! Love


Kusin och moster


Lillkusinen ! pussmunnendär! haha så söööt


jag och elina, pussssssss



KISSES/R


nu var helgen över

jahapp nu var helgen över igen och min helg har som sagt bestått av fest och älskling som jag skrev på mitt förra inlägg. i fredags blev det fest i haga med mina sötnosar, det var helt okej, mycket skratt iallafall kan jag lova speciellt tesssan på toan. och " jag ska ta dej bakifrån med en pinne" hahaha fan vad jag garva, killen är kååååååt! vart med bby hela helgen, helt underbart har det vart. och idag har det inte hänt mycket alls förutom att jag träffat min bästa beckis som nyss åkte hem. nu tänkte jag dock försöka rensa min dator som har blivit för seg, senare blir det nog bara att slänga sig i sängen och kolla film, tur att man har sovmorgon i morgon, UNDERBART! 



KISSES/L

nothing to say

Har bara tagit det lugnt hela dagen, både skönt och tråkigt. Fast det måste man ha ibland också!
När mamma kom gick vi och köpte lite smink, foundation och puder! great! tack :)
Det är ju så synd om dig för att det är anonyma personer som kommenterar din tragiskablogg. haha orka-,- haha menar vem får inte anonyma kommentarer? vet inte vad jag har mer att berätta om den härdagen!  så det får varasåhär! En bild från fotograferingen kanske? nej det tar vi någon annan dag. Det får bli en bild på mig och min kära mor när vi var i smögen i sommras.




hörs imorgon!

KISSES/R

090910

hej sööötnosar.

redan torsdag, gud vad tiden går fort. och ja jag vet jag är dålig på att uppdatera, orkar helt enkelt inte med att sitta vid datorn längre. Linda var ju iallafall här i måndags och sov här, lika flum som alltid. bakade äckligaste chokladbollarna också, smakade endast smör. på tisdan när vi vakna orkade vi iallafall inte dra till skolan så vi bestämde oss istället för att gå lite på stan. sen blev det hem till älskling, och har vart med han både tisdag, onsdag och så sov han här till idag, goowsi. måste ju bara säga att han är klantigare än klantigast. så jag måste bara berätta att min älskling skulle styla lite och på skojj platta tungan istället för håret och helt plötsligt låter det nå förjävligt och då kom ju självklart de klantarslet åt hela tungan och brände sig, kanske inte låter kul men de var de om något, förlåt (aa

imorgon ska jag iallafall dra mej till skolan óch börja ta det lite mer på allvar hade jag tänkt, vet inte om jag kommer lyckas men det är ju värt ett försök, de som är jobbigaste av allt är ju att man bor i den här hålen som gör att man inte orkar ta sig upp på mornarna. nog om det så ska jag och linda dra oss till gymmet efter skolan så jag kan köpa mej ett nytt gymkort sen blir det att bränna fett från och med nästa vecka, det kan ju inte bli mycket bättre, behövs verkligen. sen blir det att fixa sig och förmodligen dra på fest med amanda, elina, linda och becca om hon mår bättre. har verkligen saknat oss för mycket så taggad är jag allt. så mer vet jag inte förtillfället, mer uppdatering kommer väl senare i guess..

Ha det bra.





KISSES! /L


I min ensamhet

Usch, det är verkligen sjukt tråkigt att vara hemma, vad ska man göra liksom? finns ju ingenting. så Imorgon går jag till skolan även om jag mår dåligt, häldre det. Men jag fick för mig att göra en kladdkaka, så nu har jag gjort det, så vad händer nu?..






Älskling måste ju få smaka lite!(jag vet att det inte är bra, men bara liiite..)

KISSES/R


Godmorgon

Idag är jag sjuk, huvudet sprängssnart känns det som ! klockan är bara 9.19, jag är hemma, kan sova längre?.. men nae mitt huvud gör för ont för att jag ska sova. GREAT verkligen! Bara för att det är lite synd om mig så ska jag beställa hem lite kläder, eller får se vad jag hittar. men nu ska jag ta något att äta och slänga på en film! Nej, snö har inte vart ute heller, alltså måste jag klä på mig, och gå ut med henne... hur jobbigt lät inte det? usch !

Ha En Bra Dag

KISSES/R


shanell - Idol - sängen

Nu har jag kommit hem från Shanell, satt och prata en massa och kollade på idol och såklart fick man ju redan en favorit! Både jag och Shanell tyckte han var as bra så som dom flästa andra också gjorde? right? ;)
Personligheten hade han, utstrålning och det viktigaste rösten !
Nej, men eftersom att jag inte känner mer helt frisk oså så ska jag faktiskt lägga mig nu.
Så godnatt på er och hörs imorgon! pusss



Jon såklart ;)


KISSES/R

trött och sliten

jag är verkligen asförskyld, sjukt jobbigt. men tror att alla är det mer eller mindre nu faktiskt!
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan, har mest legat här(sängen) och tagit det lugnt.
När jag satt på bussen hem så var det verkligen en konstig tjej, jag hörde att hon var 93(hon pratade i telefonen) och var allmänt störd, hon satt och tuggade på sitt snus och spotta i bussen o ah, hade lust att säga till henne men orkade verkligen inte ! men finns dryga jävlar till allt. Man hör ju att hon inte mår bra liksom:)
Har fått reda på riktigt tråkiga saker idag också, tyvärr. Vi alla hoppas att det löser sig och vi finns för dig. Du är stark!
Ska snart hem till Shaee och bara mysa och prata, så måste fixa lite innan så vi hörs sen sötnosar


KISSES/R


090908

Vaknade utav att jag hade 15 min på mig till tåget gick, gick upp slet på mig det förstabästa jag hitta. Satt upp håret i en bulle på huvet, sen gick jag till tåget. Hann precis, tur att jag har nära iallfall! Kom till skolan hade matte lektion, men den spenderades med att få skåp och pratade med rektorn... hahah ! Fick ett fotografi idag från gårdagen, han hann inte skriva ut domför bläcket tog slut. men imorn får jag allt, några som är uttagna till foto och resten på skiva. Alltså det har blivit så SJUKT äcklig mat i skolan nuförtiden! blää. Efter skolan blir det nog att följa med upp på stan med josse och tessan, fast få se om jag orkar ;) haha. nu vart josse arg för att jag skrev så så hon kallad mig fitta också, shit vad rolig humor hooon har! hahaNAAT idiot.


bild från igår



KISSES/R

what about now

Hej gullisar!

Idag har det hänt rätt så mycket fast ändå inte, började med att Jag, Tessan och Josse gick upp vid halv 9 tiden och börja fixa oss, för idag blev vi plåtade och det var verkligen sjukt roligt, kan inte jämnföra det med tidigare gånger man har blivit ''plåtad'' men iallfall så får vi någon bild under veckan.. förhoppningsvis! självklart hade jag med mig min kamera så fick väl lite bilder, men absolut inte lika bra som dom andra han tog då!
Känner att jag börjar bli sjuk, tror febern börjar närma sig..


jag och tessan


josse och jag


En Bild tessan tog



inte ofta man ser mig''le'' på bilder, men jag bjuder på denna !





Och jag saknar dig, det är jobbigt.
what about now....
Vet inte vad jag ska göra eller säga.
men men, inte så mycket mer att
säga om de.

KISSES/R


skolan

Helgen har spenderats med min bejbi, finns inte så mycket att säga mer än att det är lika underbart som vanligt, saknar han redan. 
nu har jag slutat skolan och linda och jag har nyss vaknat, haha fyfan deckade i min säng direkt när vi kom hem, min säng är ju bara för skön. så nu får vi se vad de finns att hitta på i lilla linde, hörs senare.. PUUUSS! 




TWINS 


KISSES! /L


hos josse

Hej sötnosar!
Helgen har spenderats med josse och hos josse. I fredags drog vi på fest hos  brus, trevligt. sen tappade jag bort min kamera men igår visade det sig att Jarre ( jossespojkvän) hade den så en stor lättnad där alltså. Sen igår blev vi även fotograferade, vi blev erbjudna(jag, josse och tessan) att vara med i ett projekt  och jag säger inte vad det är för projekt och bilderna kommer att visas här i örebro, när vet jag inte men det blir en utställning. Vi är dock inte klara så det blir mer fotografering om några dagar. Så efter plåtningen igår drog vi och köpte massa godis och bara tjocka oss, sen sov vi alla här. Så vi har typ precis vaknat så snart drar vi hem till mig och sover där och fixar lite inför imorgon, imorgon blir det nog as kul! Fast ni får reda på imorgon vad vi ska göra. haha

 josse har jätte  bracam..

 

KISSES/R


äntligen helg

hade ingen tid för att blogga igår så får ta och uppdatera lite idag istället.
igår var det ju då skola som vanligt, känns faktiskt lite oseriöst, känns inte som man gör något vettigt om man säger så men det är väl jag som inte orkar göra nåt snarare. försov mej som vanligt, någon som vet ett bra sätt att komma upp på morgonen? vaknar varken av någon som ringer eller av alarmet, helt sjukt. hade iallafall en lektion och sen idrott då man skulle lära ut lite " dans" haha för fula. efter det blev det att träffa älskling och gå lite på stan sen vidare hem till han. sen drog jag hem vid 21.24 bussen och det SPÖREGNA men som tur var blev jag inte blöt tack vare älskling.

idag har jag vart ledig eftersom den enda lektionen vi har är inställd, för skönt har det vart. så har bara tagit det lugnt och ska snart ta och duscha sen får vi se vart det blir :) imorgon kommer iallafall min älskling och gowsar.

 ¨
dagens outfit.
tröja med knappar därbak: bikbok
latex: gina
skor: hm
skärp: nåt gammalt.


ilic måste ju såklart va med på kort (y

 
my babes


världens finaste pojkvän <3


KISSES / L
 


fun

Har inte hunnit med att blogga förens nu.
Igår så hände det en liten sorglig händelse, eller ska man säga rolig? det beror på hur man ser på saken!
men det var såhär iallfall, det spöregnade när vi skulle till lunchen, och vi måste ju gå ut för att komma till Resturangen vi äter på, så jag började springa(som alla andra) sen när jag ska typ hoppa över en vattenpöl så ramlar min mobil ur fickan, luckan och batteriet flyger ut, jag tog upp mobilen och batteriet sen hittar jag inte luckan och förmodar att den åkt ner i brunnen, allstå man lyckas bara inte med det.. hahah! jävla skitmobil säger jag bara. det var typ dageshändelse igår.

Idag hade vi sovmorgon till 11 och sen hade vi bara en lektion och den lektionen spenderades inte så mycket till att plugga, vi var på flumm humör som vanligt och det blev att ta fram kameran och tog massa flumbilder, jag lägger in dom mest normala.. hahha dom andra är ju bara för sköna så dom får ni tyvärr inte se! Och imorn ska jag, Tessan och Josse på en hemlig grej, kanske berättar imorgon :) det är sjuktkul. blir att ta bilder så förmodar att jag berättar ;)





KISSES/R

älskling

4 augusti 2009.

En månad med älskling igår, världens bästa månad och många fler ska det bli.

JAG ÄLSKAR DIG CALLE PETTERSSON! <3


What if

Kom precis till skolan, råkade försova mig lite men tog första bussen som jag kunde ta. Är ju inte så lätt att gå upp när snö kommer och lägger sig vid en och gosa, då måste man ju bara ligga kvar..och det lede till att jag somna. Men jag duscha, sminka mig, platta håret, klä på mig på 40 min haha rekord. haha fast är dock inte så fixad, orka fixa sig till skolan varje dag? nej verkligen inte ! Efter skolan blir det att åka hem städa, sen ska jag nog ringa Shaee så får hon sitta och hålla mig sällskap, Sen senare kväll ska jag till mormor och äta middag.

Nej nu måste jag koncentrera mig på filmen, tjaråååå

KISSES/R

super trött

Ligger här i sängen, känns som om att jag inte har vart hemma så länge men har nog vart hemma runt 3 timmar..
Efter skolan åkte jag och josse till Marieberg, hittade en hel del. Ett par jeans, en tröja, och 3 par skor! Tack papa (A) Kort kommer imorgon på det! För jag är verkligen hur trött som helst, och jag brukar alltid prova dom kläder jag har köpt när jag kommer hem, men har inte ens orkat det.. dom ligger kvar i påsarna..
Jag är trött och rätt så arg så lika bra att jag går och lägger mig innan jag tar sönder någonting!
Så godnatt bebes


KISSES/R

företagsekonomi B

Sitter i skolan som vanligt, sitter nere i business labbet med mina brudar och har företagsekonomi B förtillfället.
Efter skolan, vi slutar 14.00 drar jag och josse till Marieberg köpcenter, kollar lite sen kommer även min snälla mor och förhoppningsvis köper lite åt mig ;) haha. Vi har flummat som vanligt och det är alltid lika kul, jag fattar inte hur vi orkar, haha men ah!

Nu måste vi fortsätta med arbetet, GOLFLAND! haha

ni får en bild först, nördar?! no my lovers




KISSES/R

RSS 2.0