090831

Hej allihopa.
det är inte mycket jag bloggar nu förtiden, ska försöka bättra mej med det.
är fortfarande sjuk men var iallafall i skolan idag, eller halva dagen ska man väl säga.
la under lite saker precis som becca, bland annat my lovley shoes som jag ska ta och köpa imorgon. finns inget mer vettigt att säga om dagen, har vart ute och gått och ja vad ska jag säga, jag måste verkligen förbättra min kondision, för slö är jag. imorgon har jag och calle en månad tillsammans så det blir förhoppningsvis att vara med honom, UNDERBART. nu ska jag hoppa in i duschen och försöka att komma upp imorgon, orkar inte.

KISSES /L







 


home

Har precis kommit hem ungefär.. skönt att vara hemma efter en hel dag i skolan!
på tåget hem träffade jag Sanna, lika trevligt som vanligt är det att träffa henne!
La undan lite kläder och skor idag på stan också, så imorn blir det nog att gå och köpa det, jag måste verkligen ha mer kläder! Måste ju införskaffa höstkläder liksom!:D Skol maten sög idag också, så det blev att gå med brudarna bort att äta kebab! ahha och ja det var mycket godare. Måste upp till Linda snart också, har massa grejor där!


seee yaa

KISSES/R


schuuulan

Sitter i skolan med Fille på Grafisk Kommunikationl. Vi har någon jävla uppgift men har inte ens börjat..haha
Men iallafall, imorse drog jag och linda till ungdomsmottagningen för att ta ur min p-stav. fyfan vad ont det gjorde, dom skärde mig ju fan i armen Men ah det gick rätt bra ändå. Den här lektionen slutar 16.40?! herregud, min senaste dag rätt segt.. 

Bild på Fille från lektionen



hahah posarN


Peter från rudbeck har tappat bort sig!?

Vem fan du nu är, vad vill du oss? Ingen utav oss känner dig så varför leker du för? haha sluta !
Du påstår att Linda känner dig? Men gubben hon känner ingen peter så tyvärr, alla kan ju hitta på att man är kompis med vissa MEN HON ÄR VERKLIGEN inte kompis med dig så lägg ner de där! Dröm vidare grabben.
Och på dom inläggena du har kommenterat är det jag (REBECCA) som har skrivit haha och du påstår att det är Linda som har skrivit, du vet inte mycket DU. Men jag vet att du är inne på vår blogg dagligen och vi vet att du gillar den för annars hade du inte slösat TID och ENERGI på att kommentera och ah... YOU KNOW;) Det jag menar är att vi vet att du kommer kommentera så skriv din hotmail adress så addar vi dig, okej ;) BRA
VET NÅGON VEM DEN HÄR PETER ÄR? haha


KISSES/R&L

ingen ork

Blir inget annat än att bara vara hemma idag, jag mår inte alls bra! jag orkar verkligen inte det här!
Men Petra kommer nog hit iallfall, så det blir att prata med henne som nog är behövligt. Sen blir det nog sängen rätt tidigt för jag orkar verkligen inte sitta uppe och bara tänka. Att allt kan förändras så fort, det är konsigt men det är väl bara att ta det...

Fest

Jaha, igår blev det party ( Torsdag ) Drog först till Marlene för att fixa oss, sen drog vi till johanna på förfest och det var as trevligt! Helt perfekt! Sen drog vi vidare ner till stan till folkan.. Träffade på Petra och hon mådde inte så bra så jag tog hand om henne.. sen träffa jag kalle sen drog vi bara hem till mig och sov. Jag han inte ens gå in på folkan.. hahah jaja. inte så mycket mer att säga om kvällen.
Bild på mig och Bnar iallfall!



KISSES/R

sjuk?

Sitter i skolan och är as förskyld, trött, och allmänt uttråkad, PLUS att det är sjukt dåligt väder och det gör en inte på bättre humör direkt..
Igår var jag med Kalle, och det var lika kul och mysigt som vanligt ! ( Nej inte Lindas Calle) Idag blir det bara att dra hem och vila sen kanske det blir att träffa Linda och följa med på Calles match.


KISSES/R

Mattelektion

Hejhej sötnosar, nu sitter jag här i skolan och har matte lektion! Har börjat med Matte B.. herregud, bara det säger en hel del PLUS att jag hatar matte och har sjukt svårt för det också! Men nu måste jag stänga igen dator för nu måste vi räkna igen -,-

kisses/r

måndag

Verkligen dålig update, men så kan det ju vara ibland, jag har inte vart hemma i helgen så har varit lite svårt att blogga, ja ni förstår! Helgen har verkligen varit kanon!
Imorse var det verkligen as segt att gå upp ur sängen, så jag somnade om och vaknade igen efter 30 min, och då var det lite snoit med tid men jag han.. snabb som jag är! I skolan gjorde vi inget speciellt, lyssna på en föreläsning, fick baguett sen drog hem? Nej juste, får ju inte glömma att jag har införskaffat mig en miniplattång! Bild på den får ni senare, för  nu kom shaee och rochin!


KISSES/R


sjuk

Hej bloggen, det var ett tag sen nu.
mitt internet har krånglat en hel del men nu går det igen som tur är.
har iallafall inte mått nå vidare bra dom senaste dagarna så nu går jag på pencelin i 10 dagar, inge vidare direkt.klarade iallafall av första skoldagen som var igår, kul att träffa alla igen var ju ett jäkla bra tag sen man såg vissa. efter skolan träffade jag min älskling, gick på stan en stund sen drog vi hem till honom, gjorde inget speciellt .tog det mest lugnt och myste men det är ju det bästa som finns endå så ska ju inte klaga (a tack för att du alltid ställer upp baby<3
 idag är det fredag vilket betyder party men för mej blire inget, blir hemmakväll och imorgon fyller lillebror så det blir att gratta han och försöka hinna med och träffa baby.
finns inget mer att skriva just nu, kanske kommer med ett roligare inlägg senare om ni har tur ;o


KISSES! /L


oj

Fy vilken dålig uppdatering! har inte bloggat alls sen i förrgår! Men jag har inte vart vid datorn och Lindas internet cpade igår så det blev inget bloggande.. Men igår var jag och Shaee inne i stan och shoppade lite, köpte jeansleggins, rosa kofta, underkläder och hårspännen! Bild kommer nog upp senare! Det har inte kommit upp några sthlms bilder än, men det kommer jag lovar!
Idag var det iallfall första skoldagen! Men vi börjar inte plugga förrens på tisdag vilket är skönt! Idag när vi stod utanför Amica(där vi äter mat) Så kom det fram en man och börja prata med oss, han var jätte trevlig. Han frågade vart vi gick i skolan och vad vi gick för något och då sa vi att vi går på thoren business school precis runt hörnet och att det är ett affärsgymnasium! Då började han prata om sitt företag och det lätt jätte bra! Så vi följde med in till hans kontor och han visade lite produkter! En av hans produkter var strumpbyxor/leggnins, och såntär så vi fick ett varsitt par och fyfan vad snygga dom är! Han har även en hemsida där några av hans strumpbyxor är! Och hans sida heter BellaBallerina så klicka på hemsidans namn för att komma till sidan.


Bild från hans hemsida .

00.37

Idag har det inte hänt mycket alls, mest tagit det lugn! Har verkligen varit hur trött som helst så inte orkat nånting. Träffade josse, jennifer och ellen en snabbis, sen drog jag bara hem och väntade på att shaee skulle komma så vi satt och snackade ett bra tag sen så gick vi till ehm, ( hemlig person) och bara umgicks! Och jag lovar att det blir mycket mer uppdatering när skolan börjar, man vill ju ta vara på den ledighet man får men tycker vi har vart duktiga ändå!
Skolan börjar på Torsdag.. hm. vet inte direkt vad jag tycker om det, eller klart det ska bli roligt att träffa alla och se hur skolan har blivit nu ( vi var ju dom första eleverna så vi hade helt nyalokar och nu när 93orna kommer har dom byggt mer så nu har vi hela byggnaden ) Skönt att vi börjar halv 10 också! 
GRATTIS TILL FILIP OCKSÅ! Gå till hans blogg klicka HÄR  hoppas du får en bra dag<3


KISSES/R


Stockholmresan

Nu är vi äntligen hemma från en helg i Stockholm, det har vart både bra och dåligt men oavsett vad så har Linda och Becca gjort det till det bästa. I fredags tog vi ju det som sagt lugnt som vi skrev, lagade mat, tjockade oss och bara flummade. andreas var också hemma, skitrolig kille. På lördan blev det att fixa sig och senare dra ner till the voice, det var bra från början och bra musik tills det började spöregna, från början var det bra väder så vi hade ju såklart tagit på oss sommarkläder. inget paraply hade vi heller så dyngsura var vi. efter en stund började massa folk springa och så får man höra att det är någon som kastat tårgas och de kändes efter ett tag då man knappt kunde andas. Så alla drog ju typ så det blev att vara på stan i stället , träffade en massa klasskamrater som man inte träffat på år och dar heller så det var nice. På söndan drog vi iallafall ifrån lägenheten vid 2 och åt 4 rätters på kinaresturang, mätt blev man kan jag lova. sen gick vi ett tag på stan innan vi senare vid 5 drog hemåt med bussen till örebro. 
När vi väl kom in till örebro träffade vi Jocke och hans kompis Calle och kollade bio, den var väl sådär men den dög HAHA! sen skjusa calle hem mej och becca och sen blev det att sleepa. så det var allt från den helgen, kul har det var iallafall. bilder kommer förmodligen in senare :) 



KISSES / L  

Bilder från Turkiet!

började med att vi flög från örebros flygplats för första gång, brukar alltid flyga vid arlanda men fan vad bra och lätt det var i örebro. tog iallafall mindre än 4 timmar att flyga till turkiet. sen när vi kom fram tog det cirka en timme till vårat hotell i side!


första dagen och den här snubben var nog den roligaste jag mött på, fyfan vad härlig. stammisarna där alltså!






Den äckélbilden bjuder jag på. första kvällen och helt klart den roligaste med. blev bjudna på vin och grejer av några kunder som hade spanat in oss x) HAHA




andra dagen och vi var på någon turkisafton. magdans,folkdans och personaldans var det! riktigt underhållande fakitkskt, fyfan vad jag älskar folk som vågar bjuda på sig själva. har massa videosar som förmodligen kommer upp senare.



var inne i "centrum" och kollade lite. hittade lite allt möjligt så man fick med sig lite hem iallafall.












 
nån kille som verkligen var TVUNGEN att ta kort med mej annars fick jag inte gå så det var väl bara att stå där och pose i guess x)

Puss på världens bästa mamma.


sjukt sköna grabbar allihopa, några man verkligen kommer sakna från turkiet. gjorde en på bra humör varje dag.


flygplatsen i turkiet. var ingen vidare rolig dag, fick vänta i 2 jävla timmar för att få på bagaget för att bandet hade gått sönder. äcklig burgerking och sjukt seg resa hem + att man hade gått och blivit sjuk. men ska inte klaga, förövrigt var resan kanon. har hur många bilder som helst men dom här får allt räcka. + att det kommer upp videosar sen (y




Godmorgon godmorgon

vi vaknade för ett tag sen, vi har hunnit med att äta frukost och duschat! Skönt!
Vi vet inte än hur dagen kommer se ut, vi kommer dra in mot stan iallafall, sen får vi se om vi träffar på Shanell, Marre, Bnar och Rochin där eller innan! Men vi har iallafall en hel del att fixa innan, även att klockan bara är 13.14! vi hörs sen, kanske hinner blogga mer innan vi drar, WE WILL SE ;)

KISSES/R&L


Stockholm

Han inte blogga imorse innan vi drog hit till stockholm men nu är vi framme och köpt med massa godis för ikväll är vi bara här och chillar och myser! Taggar inför morgon dagen med andra ord!
ni får räkna med massa bilder sen också! PUSSS på er era sötnöter!


KISSESR&L

im back!

Hej bloggen! nu är jag tillbaka från en vecka i turkiet, eller ja jag kom hem igår men orkade verkligen inte skriva något då.
iallafall så har veckan vart underbar och vi har haft hur fint väder som helst, brände tyvärr upp mej första dagen vilket inte var nån höjdare så flagade ju nästan bort hälften av brännan. hur mysiga människor som helst var de där iallafall, fyfan vad jag kommer sakna dom, dom gjorde verkligen en på bra humör, dock tröttnade man ju på maten ganska snabbt så nu blire inte hamburgare, pizza eller pommes på länge kan jag lova. aja, finns mycket mer att skriva om vad som hände där nere men orkar inte rabbla upp varje dag men resan med mamma var iallafall guldvärd och nu är jag hemma och gud var jag saknat vissa, som man brukar säga " borta bra, men hemma bäst"  lägger förmodligen upp några bilder från resan senare så håll utkick!

nu ska jag snart ta och göra mej i ordning för om nån timme ska jag träffa älskling, för efterlängtat. sen blire och packa senare på kvällen för imorgon drar jag och mina bästa till stockholm över helgen! 




KISSES/ L 

Time to sleep

Var ju in till Stan igår med Josefin också, och shit va vi fynda alltså ! :D Efter vi hade vart i stan ett tag så mötte vi även Linda, och det första vi gjorde var att dra till mcd och tog oss en varsin hamburgare! Josse Köpte En as snygg tunika och ett par svarta pumps för mindre än 200 spän?! Ibland  så lyckas man verkligen hitta saker! ( REA )
Jag hittade ett par Rosa skor hos bianco, dom är rätt så coola faktiskt, men vet inte när dom är andvändbara för oftast så brukar jag ha nåt med färg på mig och då passar inte dom till de! men vi får se, alltid kul att ha saker liksom! PLUS att jag enbart gav 100;- för dom, helt sjukt, (OCKSÅ PÅ REAN )


(sötleverfläckjagharunderfoten)

Det ser ut som om jag har ASstora fötter, det är verkligen min fobi! ATT det ser ut som om jag har stora fötter.. Men jag har storlek 36-37 på dom här är det 37 liiiiteliiiitte stora!

Men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och sova, för imorn ska jag upp tidigt för då åker vi till Karlstad - Gräsmark - Sunne! Ska Gratta Pappas farmors syster som fyller 85 år! 


KISSES/R

Skrattar dig rakt upp i ansiktet lille vän

Har verkligen inte haft lust att sitta vid datorn nåt idag så har som sagt inte bloggat som ni har märkt!
Imorgon kommer Linda hem, och fyfan vad jag har saknat henne. Dock kommer hon vara asbrun..mindre kul men(a
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, ibland äre bara skönt med sånna dagar också !
Fick en rolig kommentar förut :D ungefär såhär stod det : Ingen bryr sig om eran blogg, så sluta blogga. Dock gjorde jag det kortfattat! DU bryr dig verkligen inte, nejnej. bara därför du är inne på MIN och LINDAS blogg och läser och kommenterar anonymt? hahha snälla du ta dig samman och väx upp! Stå för vem du är istället, och säg det till mig i verkligheten söta du! Om du känner mig, som du verkar tro att du gör så vet du själv att varken jag eller linda är för så mycket att ta diskutioner här på internet, så kom och säg det till OSS istället söta du :D gud vad såna där kommentarer gör en på bra humör! :D och en sak till, hur gammal är du egentligen? vet att du läser det här sen! menar bara, inte lärt dig att stava än? hm.. verkar inte som så, vissa är ju inte kapabla till allt, men tro inte att du ska skriva i vår blogg och tro att du är nånting, ahha vi skrattar åt dig lilla du !
Men nu ska jag kolla klart på filmen jag kollar på, passade bra att jag såg kommentaren i pausen för då fick jag mig även ett gott skratt!

KISSES/R

http://www.viraltrafik.se/?rebeecccca

Vakna inte för så längesen, så godmorgon era sötnosar! Det blir att åka in till stan idag med josse! kul. måste även träffa Linda! just nu äter jag frukost, blev att koka ett ägg! har hört att det är bättre för ämnesomsättningen? haha
Nej nu ska jag ta en liten tur med min lilla Snödog. sen blir det dusch!


VIKTIGT!
Ni som har blogg, och vill ha fler besökare bli medlem på http://www.viraltrafik.se/?rebeecccca 
En bra sida för att få fler besökare HELT gratis, så vem kan inte motstå? Inte avancerat bara några klick så
får DU fler besökare som vi har fått! sjukt bra!



KISSES/R


Godnatt

Hemma från två dagar med Josefin, och hur bra som helst har det varit ! Idag vaknade vi runt klockan 1 occh det var helt underbart att sova! Vi gick upp och åt lite sen åkte vi ut och cykla i det sköna vädret, både få motion och sol? bättre kan det ju inte bli! och jag måste verkligen börja träna,! usch säger jag bara ! Imorgon blir det att följa med josse in till stan!
Så får se om jag hittar nåt, fast tror jag sparar alla pengar tills när vi åker till sthlm på Fredag, juste bra att jag kom in på det. Måste ta reda på vlken tid vi ska åka!

KISSES/R

9 / 8 sunday

Verkligen slapp dag idag, och jag har använt silverschampoo så nu är mitt hår mycket snyggare!
För som sagt har ju lite komplex för mitt hår så nu är jag nöjd för studen iallfall!  tur det!
Ikväll blir det att Umgås med, Josse, Moa och Vickan Och jag hoppas på att vickan klipper min lugg
men den filuren vill inte ha sitt ansvar om det blev dåligt! men haha! nu sitter  vi och diskuterar om
Vad vi ska ta och laga till kvällen! Men vi hörs sen!


Silverschampoot!
Vet inte vad det kosta eftersom jag fick det utav josse

Godmorgon!

Nu sitter jag här hos josse, och vi sov så jävla skönt! vi sov ungefär 10 timmar, var verkligen behövligt!
Igår gick jag hem till josse och vi umgicks med lite andra folk också! Vi fixade oss sen gick vi och kollade
en en fest, men vi gick snabbt därifrån! Gick på stan och hälsade på lite folk och hade det trevligt! Sen drog vi
bara hem och bädade ner oss i sängen!

Och Linda skrev till mig igår också och här i bloggen! Fyvad jag saknar dig! Och JA jag skulle ha varit med!
Kom hem nu! men på Fredag taggar vi stockholm tillsammans iallafall! stannar där över helgen!

TURKIET!

verkligen förlat för dalig uppdaterıng men har inte kunnat skriva eftersom jag inte haft tıllgang till en dator. nu sıtter jag ıallafall i turkıet och har vart har ı 4 dagar nu. tıden gar sa fort men jag har enda lite hemlangtan. saknar ju mina bejbs dar hemma. speciellt dej becca. du skulle vart har. you would love it. och sen saknar jag mın alsklıngscalle för mycket :/ fınns inte sa mycket mer att saga en att det ar underbart har nere men har tyvarr brant upp hela mej. minst 35 grader varmt. aja. kanske skriver nan mer dag. far se om jag hınner men har iallafall mycket bilder att lagga upp sen.
puss pa er beejbs!



KISSSES ! / L

roligt

Igår var första dagen jag och shaee inte träffades på två veckor?! kändes lite konstigt!
Hittade en bild på hennes blogg när vi tog nattbadet! Vet inte vad vi gör men jag försöker
klänga mig upp på henne för jag hatar att bada, får liksom för mig att det finns massa
äckligt i vattnet, jag vågar inte bada om inte någon annan är i och när hon är på stegen så
äre ju såklart att jag blir rädd! haha bara jag som är så?
Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog att ta det rätt så lugnt, men förhoppningsvis blir
det att träffa Jossehjärtat iallafall!


Haha Vi ser ut som monsters eller nåt, xD hahah men lite
rolig bild äre! tänk vad rädd jag var?!

helt död

Vet inte hur jag ska berätta om gårdagen men iallafall, vi fixade oss hemma hos
Linda, och förfestade lite, men vid 8 tiden drog vi till bussen för att åka till festen
Festen var inte där som vi trodde, men det dög ändå! Träffade lite trevligt folk oså!
Vi trodde inte att vi skulle komma hem därifrån, för enligt linda så gick det inga bussar!
Men jag träffade på Martina och Matilda och då sa dom det, ( att det gick en buss) SOM TURVAR!
Men det blev inte att vi tog den bussen, för vid busshållsplatsen stog en taxi så vi tog den in till stan
och då skulle jag få vänta på min buss i en och en halv timme, men som tur var, var jag med Martina
ett tag sen träffade vi på Andreas och Rickard som precis hade kommit ifrån Linde(där jag bor)
men rickard var så snäll så han erbjöd sig att skjussa hem mig så jag slapp vänta i 1 timme! så snällt, tack!
När jag kom till Linde, träffade jag Josse ett tag, du är för bra vännen! <3

nu kommer några bilder jag fick från igår, ( ni som har får skicka till mig sen)



snyggSofie<3 som var fixarn under kvällen hihi :D

Lindababy!

Edit, Sofie, Och Linda, !suddig bild dock

Edit, Linda, Jag, Elina

Sofie, Edit, Jag & Linda.

nyss kommit hem till Linda..

Nyss kommit hem till Linda, och det är galet varmt ute så man känner sig lagom ofräcsh!
Menmen, nu ska vi snart ta och bestämma vad vi ska ha på oss, sedan ska vi gå och ta en
pizza innan vi gör oss helt klara! Gott! jag äter typ pizza hela tiden känns de som haha men äsch.
Dom andra står inne i duschen nu,( inte tillsammns )  om ni nu fick dom tankarna! Så jag funderar
på att måla naglarna.. brist på annat liksom! Vi ska försöka ta så mycket bilder som möjligt, så dom
kommer upp imorn för jag kommer inte skirva nåt mer ikväll för nu blir fix och utgång!

KISSES/R

Fan

Det som jag hade beställt kom inte nu, fan också! så nu har jag typ packat hela väskan så jag får bestämma sen!
nu snart åker bussen iallafall så jag måste kila! vi hörs sen och försök att ha det lika kul som jag kommer att ha !:D
blir dock svårt för ni inte är med mig, men försöka kan man ju alltid !


Kryss!



Det inlägg som skrevs igår kväll( det innan det här) vart Vårt 100 inlägg! wohoo!  Mamma väckte mig imorse vid åtta tiden, vi skulle till mormor och äta fruskos och efter det fixa lite grejor! När mamma väckte mig kände jag verkligen hur ögonen ville sluta sig och somna om, kroppen ville inte röra sig heller, men jag kom upp iallafall! och Frukosten var kanongod! jag som inte brukar äta frukost så himlans ofta!
Sen har jag ringt om min mobil som vart inne på lagning i 1 år men får bara nya sånna i samma modell som går sönder
efter 3 dagar, men så ringde jag idag och var lite arg, för liksom hur orkar dom?! Men iallafall så sa jag att jag skulle reklamera den som typ 10000 andra gånger, men nej det fick jag inte för ungefär 1 månad sen fick jag en ny likadan mobil, men den tänker jag inte ens prova om den fungerar för vill inte ha nånting med den jävla cpmobilen att göra!
Men jag fick inte reklamera den för jag viste inte om den funka, men hur dåligt äre inte? Jag har sagt hur många gånger som helst att jag inte ska ha den telefonen! men så får jag en ny ändå, och då kan jag ju inte reklamera den, ajja jävla idioter! nog om det! Fick ett brev på posten att mitt paket har kommit, får hoppas att det är det jag vill att det ska vara för då blir det inte alls svårt att välja vad man ska ha på sig ikväll! Vid halv 2 tiden åker jag in till stan och träffar linda, sen drar vi hem till henne och fixar oss och sen kommer andra tjejerna också sen drar vi vidare på fest! Men ska hoppa in i duschen nu, känner mig lite stressad, så vet inte om jag hinner blogga mer innan jag åker, får se annars bloggar jag hos Linda!

KISSES/R

nattdopp

Jag, Shaee och Lana, satt vid vattnet och bara prata! Men det är ju så SJUKT mycket
mygg och små knott, så man måste ju röra på sig för annars blir man ju helt upp äten
jag har typ fått 4-6 myggbet på benen, nere vid fötterna och det är ju bland de värsta stället
man kan ha! Tror inte Linda och dom har några Myggor och skit där dom är, dom har nog
det prima, och det hoppas jag att dom har också, men fan henne om hon blir för brun alltså!
haha. Men Efter vi sutit där ett tag och myggjävlarna bråkat med oss tillräckligt så gick vi vidare,dom hade tydligen med sig badkkläder och tänkte bada så vi gick till en bryga, shaee hoppadei först och jag vart också badsugen så jag slängde av mig kläderna och hoppade i i underkläderhaha och Lana kom sist i ;) haha dom tog ju som sagt stegen medans jag dök i, är en liten badkruka så ville bara ha det överstökat! Vi låg inte och plumsade allt för länge, vart bara i och sen upp igen! Efter det blev det bara att på med kläderna( fick låna handduk av shaee som hade två med sig)
och dra hemåt, bor ju bara 1 min från sjön så inte så långt! Har fortfarande huvudvärk har inte gått över än, så direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och satte på Grease 2 som jag älskade när jag var mindre, haha men den är lite smått dryg när man sett den ett antal gånger så jag passar på att blogga lite! Imorn ska jag gå till mormor och äta frukost, sedan efter det drar jag in till örebro till linda, och träffar flickorna för sedan drar vi på partyyyy! Jag har alltid problem med att välja vad man ska ha på sig, alltid lika jobbigt och alltid blir det lika stökigt i  garderoben, blir liksom att man bara rotar runt tills man hittar det som känns rätt! men idag städade jag faktiskt garderoben och hela rumet för den delen! Men nu äre rätt bra på filmen, är i slutet när det är lite smått gulligt sådär! sen ska jag sova! bloggar imorgon när jag har vaknat! ;*

LOVE  and KISSES/ R

huvudvärk

Har haft ont i huvet två dagar i rad nu, ögonen bara hänger och är bara allmänt trött!
Ligger i sängen och funderar lite vad jag ska göra med ett och annat!
Och jag saknar redan Linda och det har bara gått en dag!
Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från igår !


Jag och Evve innan vi drog ner till bryggan

Rebecca

Inte så bra bild! men det var mumsigt!

Frida sötnos

Puss på evve!

nej nu hinner jag inte lägga in fler bilder, kanske kommer sen.
för nu ska jag ut och möta min älsklings shaee <333

Trött

Igår kväll var riktigt mysigt!
Vi ( jag, frida, evelina och josse) packade ner lite, godis, dricka popkorn ljus, filtar och gick ner till sjön!
vi satte oss på kyrkbryggan. Vi la ut ena filten, tände ljusen runt om oss så satt vi där och hade den andra
filten över oss och bara mös! Lyssnade på lite skön musik och bara satt och prata! prata om verkligen allt!
Verklighet och även drömmar! vi kom iallafall fram till att dom flesta (sånna)  är likadana, lika duma i huvet
allihoppa! och att allt visar sig i slutänden ändå!
Senare så kom det lite mer folk, och Elina bland annat, inte träffat henne under hela sommarlovet!
Så det var sjukt roligt, och imorn då taggar vi järnet! :D




CHACHA

Nu Sitter Linda på flygplanet på väg till Turkiet, jävla henne säger jag bara
nerå, glad för hennes skull!
Idag blev det inget av det jag sa, Frida och Linnea kom hit och vi satt bara
och snacka, sen gick vi ut en sväng, satte oss vid stranden.
När Linnea gick hem så drog vi till Josse och hon bjöd på fika! och vi planerade
även kvällen så kvällen kommer se ut såhär, Evelina kommer snart och då ska vi
vänta tills Josse kommer så ska vi handla lite gott och sätta oss nere vid bryggan med tända ljus
och bara mysa!
Men nu kom Evve så nu ska vi vara sociala! pussssssssss

KISSES/R

Good Morning Sunshine

Jag har precis vaknat, och Linda har väl  Packat klart resväskan för att
åka utomlands nu, JAG VILL OCKSÅ! Men vädret gör ju en lite gladare
iallafall, men hoppas hon får det hur bra som helst iallfall, och jag vet att
hon solar och badar åt mig med:D eller vänta nu.. bada är jag inte så säker
på, det beror på hur vattnet är ;) haha Om det finns maneter så finns det nog
ingenstor risk att hon tar sig en simtur, haha:D så sööt!
Jag har vaknat på toppen humör idag, så sjukt skönt. jag har en del att göra
idag, men kanske skjuter upp det lite får se (a
Måste, städa lägenheten, Gå till konsumentombudsmannen?! eller vare heter!
lämna in kameran MASSA sånt därt tråkigt! men det måste göras!
Sen en sjuk grej, Dom kan ju inte vara seriösa med att det ska bli 18årsgräns
för att sola solarium.. helt sjukt . Jag tycker att det ska vara upp till var och en?
och om dom ska sätta gräns kan det ju vara 16 istället! Nog för att det är

upp till 40% risk att man får canser men ändå det är ju sitt eget val om man lägger

sig i canserlådan..haha. men jag är ju snart 18, som tur är.
men nu måste jag fixa lite, som sagt ..

KYSSAR/R


lördags

Bilder från i lördags kommer upp nu, eftersom att jag har varit dålig på att lägga över bilderna
på datorn, men nu äre gjort iallafall. Dock tog dom andra också bilder men har inte fått dom
så lägger in dom jag har så länge!


SnyggCarro som vi var hos!


Shanell och jag!


Rochin, gullehönan;)


Marlene, med porrblicken framme



Sen en liten bild på someone (;




Shaee häver i sig nån jävla blandning, jag smaka men fyfan vad vidrigt.
smakade typ kåda(sånt på trädnivet) och ääch vettefan! vet inte hur hon får
i sig alltså, men SHAEE hon kan (;  BAASS!

pennybridge

Kom precis hem från örebro, lämnade Tessan o lite sånt blev inte
direkt att gå i massa affärer, men hittade en sak iallafall, och det
ska jag ta och klicka hem nu! Åkte även till en ENORM godis
affär och där blev det att köpa godis kan ja säga! det kommer ta  år och dar
att äta upp allt, så ni får gärna hjälpa till! (; Nu ska jag snart gå och träffa
Linda så måster fixa lite innan!


Ser inte så mycket ut, men det är typ 1kg hahaha!! så hjälptacK?!


As snygg att bara ha till Jeans eller nåt!


kör en dagens outfit också

Vita shorts - klippt dom själv, hade ett par vita Jeans som vara låg!
Svart Line, halft pösigt - H&M
Svart kavaj - H&M


KISSES / R


040809

Igår kom som sagt Terese hit, vi drog som vanligt ner och åt pizza som
alltid när hon kommer hit, och där vart det lite strul, jävla cpgubbe!
Menmen, Gick och hyrde en  asdålig film! vi började kolla på den men
så skickade jocke sms o sa att dom skulle ut med båten så vi åkte med
klockan var typ 11?! och det var asmörkt ute, men vi åkte ut på sjön o
bara lyssna på musik och drack lite, väldigt trevligt!
Sen gick vi hem och kollade klart på filmen?! som var as dålig! det var som
Shaee och Rochin sa att den inte hade någon handling, den hette typ
Vicky Cristina Barcelona, rekomenderas inte!


Älsklings Tessan när vi var ute på sjön.


Och jag ville inte vara med!



Vi vaknade vid 11 tiden idag, gick och åt frukost sen gick vi in och la oss här
igen, sen kommer snö, och är asbusig, haha vi fick en film men den vart typ
blå?! helt cp. ett gott skratt fick man och terese blev biten på näsan osv
 men jag får nog lämna in kameran så får dom fixa det! för så
ska det ju inte bli!
nu ska vi fixa oss för vid halv 4 tiden ska vi in till stan och kolla lite, sen senare
ikväll Ska jag träffa Linda! fy, vill inte att hon ska åka, är ju bara en vecka men
ändå!

SEE YAA

Love / rebecca

090803

Hej allihopa! nu är jag hemma igen, ibland går tiden för fort. kom iallafall hem från calle för ett tag sen. gårdagen var guld, vi gick ju som sagt och kollade på bio, sommaren med göran. rekommenderar verkligen att se den, satt och asgarva hela tiden, man fick ju iallafall sig ett gott skratt kan jag lova. när filmen slutade drog vi hem med 23.10 bussen till calle. gjorde inget speciellt, tog det lugnt och myste som vi är bäst på, goowsi <3 somnade så småningom haha, låg och sov hela dagen idag sen kom mamma och hämta mej. kom hem och var för trött, och bestämde mej för att ta ett bad, skönt vare kan jag lova och nu har jag precis packat klart till turkiet som jag drar till på onsdag, kommer sakna några förjävligt men tur att det bara är en vecka.
imorgon drar jag in till örebro och träffar linda och går lite på stan skulle jag tro, måste somsagt inhandla lite grejer. sen på kvällen drar jag hem och träffar becca :)


 <3

KISSES! /L

the strangers

Vakna nyss upp här hos shaee.
Efter vi grattade pappa igår så drog jag ner till strandpromenaden och träffade
Shaee, Marre och Daniel, ( Grattis Daniel till körkortet förresten )
Vi gick och hyrde film, vi var sugna på att se en läskig, men vi ångrade oss när
vi satte på den, fyfan vad läskig, hahah men våi såg den iallafall. Men innan vi kollade på den
Så satt vi ute i trädgården med marre och daniel och bara snacka och hade det
trevligt!
Sen Hände det lite sujuka saker.. herreguud. efter vi såg filmen så tänkte vi vafan vi tar
en promenad för att lugna ner oss lite, och shaee bor precis vid lindeskolan och dom har byggt
om där så vi gick och kolla, sen när vi går där så hör man hur det börjar knastra och ser hur lampan
ovanför oss börjar blinka.. FAN vad vi sprang då ! haha sjuktläskigt!
Och ja fick precis sms utav tessan som sitter på bussen nu så nu är hon äntligen påväh hit!


Dåligt!

Blev inte att jag skrev nåt i bloggen igår, och ber om ursäkt för det men jag hade verkligen
ingen tid, vaknade vid 11 tiden fixade lite, städade innan mamma o pappa skulle koma hem
 och sedan gick jag till gamelmormor och hälsade på,
 och vidare efter det blev det och då gick jag till min bror och hans tjej så bjöd dom mig på
mat, Kycklingfilé och potatisgratäng, det var verkligen hur gott som helst!
När jag kom hem så kom Carro hit, satt och prata lite och jag packade för vi skulle upp till
henne och fixa oss och ha lite förfest innan vi skulle dra vidare!
När vi var hos Carro kom även Marre, Shaee och Rochin. Det  var såklart kul och trevligt!
Jag har jämt haft dåliga tankar om Lindefester ( stället där jag bor ) Kanske inte
är så konstigt för dom har sugit! Så man är ju oftast i örebro, och det är ju där det är som
roligast också, men igår var det faktiskt kul, det var det faktiskt! Träffade trevligt folk och
ah, hade det nice! Drog hem typ vid halv 3 tiden. Vart inga roliga bilder tagna, men dom
kort som blev kommer in lite senare idag!
Jag hoppas verkligen att Tessan kommer idag, om hon inte gör det kommer hon imorgon!
och det ska bli sjukt roligt!
Klockan är bara 1 men jag har ändå hunnit med en hel del, jag har fixat i rummet, ändrade
på lite möbler oså, sen åkte jag och mamma för att köpa en tavla, och vi hittade en!
Idag kommer lite släkt hit för att Gratta pappa som fyllde för nån dag sen så jag ska gå
och göra tårtan nu, och den kommer bli godast! (;


~ KISSES / R  ~

090801

Hej bloggen!
igår var jag ju som sagt hemma hos becca på tjejkväll, var helt okej. dock har jag inte alls mått bra dom senaste dagarna men jag hoppas verkligen att de går över. skulle egentligen dragit med linn på pip och träffa min älskade linda men eftersom jag mår som jag mår så blir det en hemma kväll, ett jävla skit nu när det verkligen är fint väder men vad ska man göra. men imorgon drar jag iallafall till världens finaste calle, drar och kollar på bio och hittar på nåt kul sen sover jag där. men nog om det nu ska jag iallafall ta och lägga mej och kolla på en film eller nå, hoppas ni har en bättre lördag än jag och festar järnet.  puss på er! 

hittade ett par skor som jag tror jag ska klicka hem senare när mamma kommer hem (a sen har det jag beställt från gina kommit, HAAPPY!


         
skona jag ska klicka hem.                       en väska från gina.
                                                                      kan dock inte visa jackan för har ingen bild!




KISSES! / L

Nattbloggar

Tjejerna kom hit vid 6 tiden, förutom linda som kom lite senare
vi började med maten på en gång efter
Som att alla var as hungriga, och det blev bara det vanliga
TACOS, enkelt, snabbt, och gott?! bättre kan det ju inte bli!
Satt vid bordet och åt och pratade en lång stund.
Tyvärr blev det ingen bild från kvällen, men det kommer fler gånger
det lovar jag !:)
Sen var vi över till Simon, (carros kille) och lyssnade på hans nya
Sterio,och ojoj, den duger till festen imon kan man ju säga, nice!
Nu sitter jag är helt ensam hemma, rätt obehagligt, tycker om att
vara ensam hemma, men ändå, det finns liskom någon obehaglig
känsla, så inatt blir det alla lampor tända! hahah
Now it's time to sleep!

KISSES/R

RSS 2.0